Ferieoplevelser i Torremolinos

Byer apr 26, 2016 Ingen kommentarer

parque-1008139_1280

Byen Torremolinos kender de fleste som en hyggelig badeby på Costa del Sol, og byen har gennem årene udviklet sig til et populært turist-paradis især på grund af områdets herlige rene badestrande samt de mange forskellige forlystelser og faciliteter. Man mærker stadig den charmerende 1960´er stemning på ferieturen hertil, idet man for eksempel kan besøge de mange friske fisk barer, der ligger side om side med de øvrige butikker og modeforretninger.

Turisterne kan ikke nøjes med charme hele dagen lang, så derfor har man etableret et sjovt og aktivt natteliv i byen, hvor turisterne kan boltre sig i natklubber, barer og diskoteker. Kort sagt kommer der masser af turister hertil i løbet af hele året, og i højsæsonen er det især yngre udlændinge, mens det i lavsæsonen er turister fra hjemlandet Spanien, der kommer på ferie til Torremolinos.

 

Attraktioner og seværdigheder

Det er en enestående oplevelse at gå rundt i byen og betragte bybilledet, og man kan finde gode muligheder for shopping i gågaden i Calle San Miguel. Her finder man masser af kiosker og butikker af enhver slags blandet med hyggelige restauranter. For enden af gågaden finder man stranden El Bajondillo, og i tilknytning til denne ligger de andre strande Playamar og Los Alamos til venstre samt La Carihuela og Montemar til højre.

Man kan nyde byens marina her, hvor der også ligger et gammelt fiskerleje, og man får ofte en fornemmelse af, at denne landsby har været frosset i tiden. De mange autentiske strand barer og skaldyrsrestauranter er både charmerende og tilbyder velsmagende måltider af friske råvarer. Torremolinos har utrolig mange offentlige skove, haver og parker med mere end tusind arter af træer plantet i byen. Det drejer sig især om væksterne banan, magnolia, roser og azaleas. Der findes gode muligheder for at campere og grille i naturen, og hvis man elsker vandsportsaktiviteter, så er stedet ideelt til dette. Det er især populært at stå på vandski, windsurfing samt sejle med pedal både.

 

Spisesteder i Torremolinos

Torremolinos kaldes også for Spaniens Sunny Beach, og her findes omkring 70.000 indbyggere, og man finder over 250 internationale restauranter i byen, og man finder alle slags specialiteter med amerikanske, tyske, skandinaviske, indonesiske samt asiatiske køkkener. De lokale spanske specialiteter er paellas, coquinas, pescaíto frito, salt-bagte fisk og lokalt fremstillede gaspacho med friske råvarer lige fra havet.

Skandinaver kan få meget glæde af et besøg på El Pequeño Jardin / The Little Garden / Den Lille Have. Kært barn har jo mange navne, så restauranten hedder det samme på både spansk, engelsk og dansk, og stedet fik dette navn, da man er stolte af en flot have i forbindelse med restauranten, hvor man er velkommen til at sidde og nyde maden fra menukortet. Man finder mange kendte danske nationalretter på menukortet såsom flæskesteg og smørrebrød, og generelt får restauranten masser af ros for stedets gode mad.

 

thelittladm