Derfor skal du besøge det spanske paradis

Byer jul 29, 2017 Ingen kommentarer

I forhold til europæiske standarder er Mallorca temmelig turistet. Det er gennem en årrække pludselig blevet en meget attraktiv rejsedestination, der er blevet hip at besøge. Men hvad er det egentlig, der gør Mallorca til så populær en rejsedestination? Du kan læse lidt mere om mit bud på det nedenfor, hvor jeg om ikke andet kommer nærmere ind på, hvad det er der gør Mallorca til et fedt feriested.

Fem grunde til at rejse til Mallorca

Mallorca er som en lille europæisk drøm, og det er ingen overraskelse, i og med at øen blev meget populær ret hurtigt. Hvide strande, klare farvande, smukke kystlinjer og gamle byer beskriver i grunden Mallorca meget godt. Mange mennesker kan være en ulempe, når det kommer til at besøge den lille ø, der er kendt som turistmæssig. Men nedenfor kan du læse lidt mere om, hvad det er, der gør det irrelevant og hvorfor det alligevel er det hele værd at rejse til Mallorca.

  1. Romantikken – En hvidvin, din favorit cocktailkjole og en nydelig udsigt over havet. Hvad mere vil du have til en romantisk middag med din yndlingsperson i verden? Mallorca er så romantisk som det kan blive, og selv om nogle dele af Mallorca er temmelig turistede, er der også dele af Mallorca, der slet ikke er det.
    Du vil også blive forelsket i de små, romantiske spanske landsbyer, som du finder på denne ø. Mallorca er kendt for at være et fantastisk rejsemål for elskere og bryllupsrejser. Men hvis du stadig skal finde nogen at gifte dig med, er jeg sikker på, at Mallorca også er et rigtig godt rejsemål.
  2. Køkkenet – Mallorca er en spansk ø, hvilket i sig selv er et kæmpe plus? Det spanske køkken er enormt alsidigt og lækkert i form af paella, tapas i lange baner osv. Maden er fantastisk, restauranterne er gode og musik i baggrunden er nydelig.
  3. Kysten – En ting jeg elsker ved Mallorca er skønheden i kysten. Lej en bil i mindst en dag og kør en tur langs kysten. Et øjeblik finder du dig selv kørende langs kanten af ​​en klippe og kigger på bjergene på den ene side og havet og horisonten på den anden side.
  4. Nattelivet – En ting, der er absolut utvivlsomt er, at Mallorca har et pulserende natteliv. Fra små barer i små stræder til store udendørs klubber. En ting er sikker, de nætter du vil bruge på Mallorca, behøver ikke at være kedelige.
  5. Landskabet – en ting er Mallorca’s smukke kyster. Dertil kommer de smukke udsigter overalt på øen: hvad enten det er klipperne, strande eller byerne, man kommer på tværs af. Der er masser at se på og opleve på Mallorca, hvilket også gør det til et attraktivt og dejligt sted af tage på ferie.

Book din rejse til Mallorca

Har ovenstående måske ændret dit synspunkt på Mallorca, eller har du måske aldrig været der, og kunne du godt tænke dig at besøge den smukke ø? Så kan du booke din rejse til Mallorca gennem Spies her. Spies har hoteller over hele øen, så du kan både vælge et mere turistet område, hvis du nyder at være midt i centrum, men du kan også vælge et mere afsides og knap så turistet område, hvis det er mere afslappende for dig. Mallorca kan det hele, uanset om det er det vilde natteliv man jagter, eller de fredelige øjeblikke akkompagneret af en fantastisk udsigt.

thelittladm