Book din sommerferie til Middelhavets paradis

Byer aug 14, 2017 Ingen kommentarer

Mallorca er den altid populære middelhavsstjerne med en solskins personlighed takket være sine utrolige strande, azurblå udsigt, fjerne bjerge og sjælfulde bakker.

Har du aldrig rejst til Mallorca, eller kunne du godt tænke dig at opleve Middelhavets paradis, så kan Spies hjælpe dig med at sørge for fly og hotel på din rejse til Mallorca.

Et tilbageblik i historien

Mallorcas kultur har være ændret sig drastisk gennem de seneste årtier, mens tidevandet også har ændret sig. Lokalbefolkningen omfavner deres rødder og genopfrisker øens gamle herregårde, landområder og forladte gårde til raffinerede landdistrikter. Det giver dig mulighed for at tilbring tavse øjeblikke blandt oliven- og mandellundene, og du vil formentlig hurtigt forfalde til den rolige charme i Mallorcas bagland. Sommeren er en lang fest og festivaller samt landsbyfester tilbyder et appetitligt udsnit af øens liv.

Livet ved kysten

Mallorca topper Europas mest populære sommerferie destinationer af mange grunde, men én overgår alle andre: øens fantastiske kyst. Udover de bebyggede feriesteder snor bugterne sig langs øen som en streng ag perler – hver og en påmindelse om hvorfor øens strande aldrig har mistet deres appel. Bevæg dig vest for klippeskulpturerede drama og safir hav, eller gå nordover for vandreture til fyrretræs prægede bugter. Opleve øde bugter i øst, eller drøm dig væk på de knogle-hvide strande i syd. Med et værelse med udsigt over det lyseblå hav, vil solnedgangene og bakkerne af cikader samt restauranter med sene åbningstider hurtigt giv dig smag for livet ved kysten i Mallorca.

Kunne du imidlertid godt tænke dig en lille smag på det gode liv ved kysten, så kan du booke din rejse til Mallorca gennem Spies lige her. Spies har både lækre ressorts for voksne, hvor man kan nyde en romantisk ferie med sin udkårne. Men du finder også lækre og børnevenlige familie ressorts med en masse gode faciliteter for både børn og voksne.

thelittladm