Fem gode grunde til at tage en afbudsrejse til Spanien

Generelt aug 04, 2016 Ingen kommentarer

e837b10620f1013ecd0b470de7444e90fe76e6d219b2114593f1c5_640_spain

Når folk tænker på det traditionelle Spanien, har de tendens til at forestille sig den lyseblå himmel og de hvide bjerglandsbyer, der rummer det sydlige Spanien samt piger, der render rundt i fluffy flamenco kjoler mens der drikkes sangria. Men Andalusien, det kulturelt rige og historiske område i det sydlige Spanien har så meget mere at byde på. Nedenfor får du fem gode bud på, hvorfor du bør prøve kræfter med en afbudsrejse til Sydspanien.

1. Klatretur til toppen af Sevillas katedral

Den ikoniske og kolossale katedral Sevilla er bestemt et besøg hver, ikke mindst på grund af det overvældende moment, men også på grund af den smukke udsigt. Det er desuden her Christopher Columbus ligger begravet.

2. Besøg Córdoba i maj

Córdoba, en fantastisk by at besøge, der normalt bliver levende i maj måned. For hele måneden er der festivaller efter festivaller. Det er også her Blomsterfestivallen finder sted, hvor alle de normalt hemmelige indvendige terrasser af huse åbnes for offentligheden. I 10 hele dage dufter byen dermed skønt af blomster, blandet med de orange blomster på træerne. Men Córdoba gemmer det bedste til sidst med sin årlige messe, hvor en kæmpe belyst struktur, der efterligner den berømte Córdoba moske-katedralen. Denne er sat op sammen med hundredvis af offentlige telte fyldt med lokalbefolkningen i traditionelle flamenco kjoler og dragter.

3. Stranddag i Nerja

Har man brug for et lille åndehul fra de travle og ofte meget turistede spanske byer, kan det helt bestemt anbefales at tage en tur til den lille by Nerja, der ligger øst for Malaga. Store bjerge og klipper falde ned til en fantastisk kyststrækning spækket med små strande. Vandet her er lyseturkist og klart.

4. Gå langs kløfter i Ronda

Balancer usikkert på toppen af en gruppe af klipper, der er forbundet med en række broer. Ronda er en by i modsætning til alle andre. I dag kan Ronda prale af intet mindre end charme og en fantastisk udsigt.

5. Vilde haver i Alhambra i Granada

Juvelen i det sydlige Spanien, Alhambra er historisk Spanien på sit fineste. Beliggende på toppen af den gamle bydel i Granada, og perfekt beliggende foran de snedækkede Sierra Nevada bjergene. Dette massive palads er som stjålet fra et postkort.

Book rejsen hos Spies

Er du fristet til at udforske Sydspanien, kan du booke din afbudsrejse til Spanien hos Spies lige nu, der har mange indkvarteringer i forskellige sydspanske byer.

thelittladm